Nordic Heat handsker med varme

Handsker med varme - Varme når du har brug for det

3 udgaver

Handskerne findes i 2 udgaver, samt en luffe:                        Handsker

  • Glove Liner kan bruges som eneste handske eller de kan bruges som inder-handsker under eks vinterhandsker eller arbejdshandsker. Varme-trådene løber langs siden af hver finger og sørger for at blodet i de små kapillærer holdes varme og åbne.
  • Tactical Liner er en tykkere vinterhandske. Som navnet antyder, giver disse opvarmede handsker maksimal ydeevne ved at holde dine hænder varme og komfortable. De er 100% vind- og vandtæt og har 3 varme-indstillinger - varmetrådene ligger på oversiden af hånden, hvilket stopper afkølingen af hånden.
  • Hybrid luffer der kan åbnes op, så alle fingrene er fri - Indbyggede magneter holder ombukket på plads, så de ikke er i vejen. De er 100% vind- og vandafvisende og har også 3 varme-indstillinger.- varmetrådene ligger på oversiden af hånden, hvilket stopper afkølingen af hånden - også kaldet chill-faktor.

 Lithium-Ion batteri

Afhængig af de indstillinger du vælger, kan de lette genopladelige batterier give uafbrudt varme i op til 5 timer per opladning.

Udvid din tid udendørs med øget komfort, uden at fryse om fingrene.

 Xtreme Comfort Technology

Med Xtreme Comfort Technology har vi elimineret voluminøse isolering og spoler, som hæmmer mobiliteten, og erstattet dem med hår-tynde, mikro fibre, som giver en større bevægelsesfrihed.

Se mere her: Glove Liner - tyndeTactical Liner - kraftige

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top